5 tipů na dokonalý párový plesový look

S koncem roku se pomalu otevírá pomyslná brána k elegantnímu světu tance, společenských událostí a nádherných šatů. Ať už se chystáte na ples, honosný večírek nebo exkluzivní noblesní akci, je na čase najít šaty, ve kterých budete dokonale zářit celý večer. Přinášíme několik tipů, jak se připravit na plesovou sezónu a najít ty pravé šaty i pánský oblek a jak se společně sladit.

Vstříc plesové sezóně

1. Zvažte styl události

Různé plesové události vyžadují různé styly šatů. Zohledněte dress code a zvolte oblečení, které bude ladit s atmosférou události. Pro studentský ples může být vhodný vzdušný a lehký model, zatímco pro formálnější akce by ženy měly uvažovat o dlouhých večerních šatech. Pánové na formální akci musí vždy zvolit tmavý odstín obleku, naopak na uvolněnější ples či zábavu můžou obléct i světlý oblek.

2. Experimentujte s barvami

Gentlemani mohou vyjádřit svůj jedinečný styl na méně formálních akcích díky výše zmíněným světlým oblekům či s pestrou košilí nebo doplňky. Pro ženy začátek plesové sezóny představuje jedinečnou příležitost, aby vykročily ze své komfortní zóny a experimentovaly s barvami. Vedle klasických černých šatů zvažte také pastelové tóny, šampaňské barvy nebo odvážné odstíny, které vás nejen zviditelní, ale také podtrhnou vaši jedinečnost.

3. Věnujte pozornost detailům

Detaily hrají klíčovou roli v tom, jak se budete ve společenském oblečení cítit. Dámy, vyzkoušejte šaty s originálním střihem nebo designovými detaily. Takové drobnosti mohou dodat šatům osobitost a zvýraznit váš jedinečný styl. Pánové, sáhněte po společenských rukavicích, pestrobarevném motýlku nebo zajímavých manžetových knoflíčcích. Na detailech záleží.

4. Nezapomeňte na pohodlí

Vyberte si takový oblek a šaty, ve kterých se budete cítit pohodlně a dovolí vám svobodu pohybu při tanci i sezení u stolu. Kvalitní materiály a správný střih jsou klíčové pro to, abyste se mohli těšit na každý tanec.

5. Slaďte se společně

Pokud nepotřebujete nový oblek, počkejte nejprve na výběr šatů partnerky. Jakmile se dáma rozhodne pro ty pravé plesové šaty, slaďte své outfity do páru. Zajděte společně do VOLANSKY FASHION a pořiďte veškeré doplňky a maličkosti, abyste mohli společně zářit nejen na tanečním parketu.

Plesová sezóna přináší mnoho možností pro vyjádření vašeho jedinečného stylu. Využijte ji k tomu, abyste se cítili sebejistě a krásně ve společenském oblečení i při tanci. Užijte si nezapomenutelné chvíle s pocitem noblesy, elegance a pohodlí.