Co nového najdete v jarní kolekci?

Jaro se blíží a většina z nás se k němu upíná nejen kvůli konci zimy coby ročního období. Na co se ale lze rozhodně těšit je odkládání vrstev teplého oblečení a přechod na jarní a barevně výraznější outfit. 


Čas schovat zimní kabáty

Jaro je z hlediska oblékání tím nejpestřejším obdobím. Na jeho začátku odkládáme zimní kabáty a ke konci hledáme, jak zachovat eleganci i přes růst teplot a z toho pramenícího nepohodlí.

Tuto ambivalenci musíte dobře vyvážit a při výběru oděvu zvážit, zda vám bude ladit s vrchní vrstvou oblečení. Dámy mohou sáhnout kromě klasických kabátků i k stále populárnějším plášťům. Dny už nejsou tak temné, a proto je dobré zvolit vzdušné světlé barvy, jako je béžová, jemně růžová nebo cappuccino. Pánové si mohou obléct bundu smart casual stylu a pro ty, kteří chtějí zůstat elegantní, doporučujeme vzít si sako nebo blejzr a pod něj jemný svetr.

Jarní vzduch do vašich šatníků

Jarní oblečení by mělo být pohodlné vzdušné. Například pánské košile a polokošile jsou nedílná součást jarního šatníku. Letos se vrací do módy jemné odstíny, které se dobře kombinují s oblekem, ale dají se vzít i k volnočasovým chinos nebo džínám. Dámské halenky zase přináší elegantní, ale pohodlné střihy, které lze nosit do práce i na doma.

Barvy všude, kam se podíváte

Rozkvetlé zahrady a příroda, kterou nyní vyhledáváme víc než kdy dřív, se vrací i do našich šatníků. Květinové vzory na šatech, halenkách a dokonce i pánských košilích jsou nejen retro skokem do osmdesátých a devadesátých let, ale především symbolem naděje v nový rozkvět po těžké době. 

Kompletní jarní kolekci najdete právě teď na našem e-shopu shop.volansky.cz