Módní dárky pro rok 2023

Módní dárky, ve kterých oslníte

Nastává to období v roce, kdy se mnozí z nás zamýšlejí nad otázkou, čím potěšit své blízké. Darujte kvalitní módní kousky, které je radost nosit.

Čím dostanete gentlemany?

Ukažte svému muži, tatínkovi či příteli, že má smysl se dobře obléct a pořídit si dobře kombinovatelné kvalitní oblečení. Vánoce jsou ideální příležitostí, kdy je obdarovat prémiovým módním dárkem.

  1. Elegantní košile

Košile je základem každého společenského a formálního pánského šatníku. Muži, kteří nosí košile každý den, vám jistě dají za pravdu, že kvalitních, perfektně sedících košilí nemůže být ve skříni nikdy dost. Při výběru košilového dárku dbejte na kvalitní materiály, jako je bavlna, a vybírejte barvy podle vkusu obdarovaného.

  1. Oblíbené svetry

Svetry jsou vždy bezpečnou volbou pro muže v každém věku. Kvalitní vlněné nebo bavlněné svetry mohou být elegantním a praktickým přírůstkem do každého šatníku. Pro formálnější příležitosti si vyberte svetr s výstřihem do V, zatímco pro volnější chvíle může být vhodný svetr s kulatým výstřihem.

  1. Společné nákupy

Pokud víte, že by některého z mužů ve Vašem okolí potěšil nějaký hodnotný módní kousek, hodí se mu nová bunda či pánský oblek, vyrazte na nákupy společně. Budete mít jistotu, že vybrané oblečení bude perfektně sedět a překvapit můžete maličkostí navíc nebo originálním balením dárku.

Módní dárky pro ženy

Zmiňuje vaše žena často, že "nemá nic na sebe" nebo "by potřebovala nové šaty"? A co takhle ji nebo i další důležité dámy ve vašem okolí potěšit módním dárkem? Některé kousky zvládnete s našimi stylistkami vybrat i sami, případně vždy můžete zvolit dárkový šek.

  1. Stylové halenky

Halenky jsou skvělým dárkem pro ženy, které ocení eleganci a pohodlí zároveň. Vyberte halenku s originálním vzorem nebo speciálním střihem, který podtrhne osobnost obdarované. Jednobarevné halenky jsou vždy elegantní volbou, když si nejste jisti, který vzor by vyvolené dámě udělal radost.

  1. Šatů není nikdy dost

Šaty jsou oblíbenou součástí šatníku téměř každé ženy. Ve VOLANSKY FASHION proto máme připravenou širokou škálu barev, střihů i délek. Vybrat správné šaty může být mnohem jednodušší než nákup jiného oblečení, protože není třeba přemýšlet o kombinování různých kousků. To zjednodušuje proces výběru a zároveň umožňuje věnovat pozornost detailům, které dělají šaty jedinečnými.

  1. Dárkový poukaz

Pokud nejste jisti velikostí nebo stylem, poukaz do oblíbeného módního obchodu může být skvělým řešením. Nechte ji volit z nejnovější kolekce nebo si dopřát něco, co si opravdu přeje. Dárkový poukaz VOLANSKY FASHION je jako malý klíč k módnímu ráji.

Ať už zvolíte jakýkoliv módní dárek, vaše blízké potěší jistě především skutečnost, že jste si na ně vzpomněli. Pokud si však nejste jisti velikostí či vkusem, nebo si chcete být jisti, že obdarovaný bude spokojen, není nic lehčího než zvolit dárkový poukaz. Nakonec, darovat radost a štěstí je to, co skutečně počítá.

Tip VOLANSKY FASHION: Přijďte vybrat vánoční dárky pro své blízké nebo pro sebe od 20. listopadu do 23. prosince a ušetřete při jejich nákupu 20 %!