Nové značky na prodejně v Benešově

Abychom mohli přinášet nové krásné kousky do vašeho šatníku, rozhodli jsme se rozšířit nabídku na prodejně v Benešově. Benešovské dámy potěšíme pravidelnými kousky od vybraných německých značek, které doplní naši stálou nabídku. 

V rámci rozšíření našeho sortimentu v oblasti volnočasové módy jsme se rozhodli navázat spolupráci s dalšími značkami. V Benešově to jsou konkrétně nové moudní kousky značek Kenny S. a Bianca, která nabídne průřez casual a elegantní módou pro každodenní i výjimečné příležitosti. Pravidelná obměna modelů vždy navazuje na předešlé kolekce a je s nimi kompatibilní. Díky tomu se můžete vracet k oblíbeným kouskům, které se staly nedílnou součástí vašeho šatníku a zároveň vám neutečou nejnovější trendy. Tyto značky najdete pouze v benešovské prodejně.

Bianca

Bianca je mezinárodní, inovativní a úspěšná značka s dámskou módou sídlící v německém Vestfálsku. Je značkou pro ženy, které sledují aktuální trendy a touží po pohodlném oblečení vysoké kvality. Bianca přináší módu pro každou příležitost, s perfektními střihy a pečlivým zpracováním do nejmenších detailů. Pravidelně přináší nové kousky, ať už jde o luxusní dámská saka, kalhoty, halenky, trička, topy, svetry, šály a mnoho dalšího. Přejete si sportovní, elegantní či smart-casual styl? To vše Bianca nabízí. 

Kenny S.

Kenny S. je prvotřídní značkou dámského oblečení a módních doplňků. Její moto zní: „Navrženo v Německu, vyrobeno v Evropě." Výrobky této značky se vyznačují špičkovou kvalitou a zpracováním. Kenny S. pokrývá celou škálu oděvů (kalhoty, trička, bundy, sukně, šaty) a módních doplňků, které potřebuje každá žena. Díky velkému rozsahu střihů a velikostí padne móda od Kenny S. každé ženě. 

 

Těšíme se na vaši návštěvu v Benešově na adrese Tyršova 181, kde se o vás postarají naši módní konzultanti a poradí vám s výběrem toho správného outfitu.