Novinky značek Junge a Yest v prodejnách Volansky Fashion!

Abyste měli neustále z čeho vybírat a naplnili jsme většinu vašich přání a očekávání, zařazujeme nové módní kousky od zavedených exkluzivních značek do naší nabídky. 

V rámci rozšíření našeho sortimentu v oblasti volnočasové módy představujeme novinky pro sezónu podzim/zima 2022/23 od značek Yest a Junge. První zmíněnou naleznete na pobočkách v Havlíčkově Brodě, Hodoníně, Hradci Králové a Jihlavě, bundy Junge můžete koupit v kterékoliv z našich  prodejen (vyjma specializované pánské prodejny na Hudcové v Brně), ve kterých vám s výběrem rády pomohou naše zkušené stylistky. 

Svěží skandinávský vítr přivál nové kousky jedinečné značky Junge!

Na letošní podzim a zimu jsme pro vás vybrali to nejlepší od tradiční dánské značky Junge, jejíž historie sahá až do roku 1946. Firmu založil Bent Junge a jeho syn Christian pokračuje v budování úspěšné značky a společně s designéry vytváří jedinečné módní kousky pro ženy. Kvalita materiálů se snoubí s tradičními ideály a dává vzniknout skvělým funkčním bundám, které svým stylem a střihem pomáhají vyniknout ženské postavě.

Stejně jako Volansky Fashion firma Junge dbá na kvalitu, tradici a hlavně spokojenost svých zákazníků, a proto vytváří módu, která reaguje na jejich potřeby a aktuální poptávku.

V našich prodejnách najdete různorodý výběr prošívaných bund Junge rozličných střihů, délek i materiálů. V jejich kolekci na podzim a zimu 2022 naleznete bundy v prvotřídní kvalitě a módních barvách.

Péřové bundy jsou vyplněny prachovým peřím, které výborně hřeje i izoluje díky tisícům malých vzduchových kapes, které se v něm přirozeně vyskytují. Vzhledem k tomu je prachové peří neuvěřitelně prodyšné a skvěle odvádí vlhkost. V péřových bundách Junge se budete cítit komfortně a v teple, ať už budete kdekoliv.

Holandská značka Yest boduje střihy, materiály i udržitelností

Do našeho portfolia jsme zařadili volnočasovou módní značku Yest, která sídlí v Holandsku a nejméně šestkrát ročně přichází s novými kolekcemi odrážejícími současné módní trendy. Díky velkému výběru barev, střihů i materiálů je vhodná pro všechny ženy, na jejichž potřeby značka cílí. Bez ohledu na věk nebo velikost. Od kalhot, přes trička, halenky, šaty, košile, svetříky až po bundy.

Pohodlná móda rozmanitých materiálů a střihů vás potěší svojí kvalitou, ale rovněž příznivými cenami. Značka Yest si zakládá na variabilnosti a kombinovatelnosti. Krom pestrých vzorů reagujících na aktuální trendy nabízí i široký výběr základních dobře kombinovatelných kousků do každého šatníku.

Firma se zároveň snaží o co nejvyšší udržitelnost, a tak stále více používá k výrobě svých kolekcí materiály jako jsou organická bavlna, recyklovaný polyester, Tencel či viskóza EcoVero. Se značkou Yest zkrátka můžete šetřit planetu i peněženku a zároveň obohatit svoji skříň o módní a nadčasové modely.