Oblekové balíčky Volansky - Pánské obleky pro každou příležitost

Základní kámen pánského oblečení všude tam, kde je žádoucí vypadat reprezentativně. Výběr správného dobře padnoucího obleku je náročný, ale důležitý úkol. Oblek je totiž oblečením, které nelže. Když je padnoucí a pohodlný, dodá svému nositeli komfort a sebevědomí. 

Služby balíčků nabízíme pouze v našich kamenných prodejnách. Ať už v obleku chodíte denně nebo ho nosíte pouze na významné události, měl by být vaší druhou kůží. Přijďte k nám na prodejnu a požádejte naše módní konzultanty o jeden z níže popsaných oblekových balíčků a nechte se hodit do parády.

Balíček - OBLEK KLASIK

Tento balíček obsahuje kompletní poradenský servis a oblek YOUNG. Kvalitní oblek moderního střihu se 70% podílem vlny, díky kterému je prodyšný a nemačká se. Ideální do divadla na ples i další slavnostní události, které vás čekají.

Co balíček obsahuje?

  • 10% slevu na veškeré doplňky jako jsou košile, boty, opasek nebo manžetové knoflíčky. 
  • Samozřejmostí je cestovní vak na oblek.
  • A nakonec odborné poradenství našich módních stylistů.

Balíček - OBLEK PREMIUM

Balíček Premium zahrnuje kompletní poradenský servis a oblek PORTUGAL PAULO OLIVEIRA. Oblek pro náročné zákazníky, šitý z vysoce kvalitní portugalské vlny s velkým důrazem kladeným na ekologii a maximálním využití přírodních zdrojů. Podíl vlny a elastanu zajistí pohodlí při celodenním nošení. Oblek se nemačká a je vhodný i na cestování. Je dostupný v několika barvách a je k němu i cestovní vak.

Co balíček obsahuje?

  • 20% slevu na veškeré doplňky jako jsou košile, boty, opasek nebo manžetové knoflíčky. 
  • Samozřejmostí je cestovní vak na oblek.
  • A nakonec odborné poradenství našich módních stylistů.

Balíček - OBLEK EXKLUZIV

V balíčku Exclusive získáte kompletní poradenský servis a oblek Marzotto s cestovním vakem. Marzotto je oblek šitý z přírodního materiálu špičkové kvality od předního italského výrobce. Materiál obsahuje jemnou střižnou vlnu Super 120’s, která zajišťuje jeho reprezentativnost, odlehčený a ležérní vzhled a pocit tepelného komfortu. Oblek je dostupný jak v klasickém, tak v ultra slim střihu a v různých barevných variantách.

Co balíček obsahuje?

  • 30% slevu na veškeré doplňky jako jsou košile, boty, opasek nebo manžetové knoflíčky. 
  • Samozřejmostí je cestovní vak na oblek.
  • A nakonec odborné poradenství našich módních stylistů.

Myslíme na muže všech typů postav a věku, u nás si zkrátka vybere každý. Profesionální úpravy oděvů jsou samozřejmostí a naše poradenství taktéž.
Budeme se na vás těšit v našich prodejnách Volansky fashion.