Svatba: oblékneme vás i svatebčany

Svatební den je pro budoucí manžele jedním z nejdůležitějších v životě. Právě v sezónním letním období na nejpopulárnějších místech probíhá i více než pět svateb denně. Jedná se o jedinečnou společenskou událost, na kterou se všichni, od snoubenců přes svědky až po ostatní svatebčany, pečlivě chystají. V prodejnách Volansky fashion nyní věnujeme pozornost nejen ženichům, ale i nevěstám.

Vyhněte se svatebním starostem

Jako snoubenci máte během příprav svatby mnoho povinností. Musíte domluvit datum a místo, zajistit oddávajícího, pozvat hosty… A to jsou jen ty nejnutnější. S částí podobných pochůzek a vyřizování může pomoci svatební koordinátor nebo i kdokoli z blízkých. Výběr obleku či svatebních šatů ale samozřejmě zůstává na ženichovi a nevěstě. Se svatebními balíčky pro ženicha jsme vás seznámili už v jednom z předešlých článků. A co tedy chystáme pro nevěsty či svatebčany?

Šaty a obleky i pro svatebčany

Každá nevěsta si chce vybrat svatební šaty, které jí perfektně padnou a ve kterých se bude cítit dobře. Ne všechny ženy ale ví, jaký styl šatů jim nejvíce sluší a nejlépe podtrhuje jejich přirozenou krásu. Pokud jste pověrčivý pár nebo se chcete nechat druhým překvapit, nemůžete si při výběru navzájem poradit. Kdy jindy je lepší kromě maminky nebo kamarádek požádat o asistenci také odborníky na prodejně?

A poradit si nakonec můžete vzájemně. V našich prodejnách totiž najdete oděvy i pro své maminky, babičky nebo kamarádky. Naše nabídka nabízí širokou paletu barev a stylových variant. 

Současné tredny svatebních šatů 

Minulá pravidla určující podobu svatebních šatů už naštěstí dávno neplatí. Sněhobílá barva, velké spodničky nebo korzety rychle ustupují modernějším trendům. Současným modelům vévodí splývavé nebo bohatě vrstvené sukně ze vzdušných látek, jako je šifon. Populární jsou široká ramínka, rukávy různých délek a v poslední době také rafinované průstřihy. Mezi nesmrtelné prvky se řadí i krajky, ať už zdobí jen linii výstřihu, nebo utvářejí celou svrchní vrstvu šatů. Barvám vládnou velmi světlé jemné pastelové odstíny na škále od slonovinově bílých přes perleťovou až po růžové. Profesionální úpravy oděvů jsou u nás samozřejmostí.

Obleky pro ženicha a šaty pro nevěstu

Nevěsty si mohou vybírat z širokého spektra i v závislosti na tom, v jakém stylu chtějí svatbu uspořádat. Bude to elegantní decentní obřad v prostředí zámecké zahrady plné růží, nebo veselka mezi vinicemi a s výzdobou z lučního kvítí? Nechte si prostor na rozmyšlenou, ať je vše podle vašich představ. Štěstí novomanželů a jejich rodin je nakonec tou nejzásadnější hodnotou, jakou svatba přináší. V případě obleku pro ženicha máte skoro vyhráno. S našimi svatebními oblekovými balíčky totiž získáte celý oblek i s 30% slevou na doplňky. 

Ať už hledáte šaty na maminku nebo oblek, neváhejte se na nás obrátit v jedné z našich prodejen