Taneční - zábava s noblesou

Vše do tanečních ve VOLANSKY FASHION

Pomalu se blíží podzim a s ním i období tanečních kurzů. Je načase zařadit do svého šatníku i společenské oblečení, které tato slavnostní příležitost vyžaduje. Jak vybírat a kde seženete vše do tanečních pohodlně na jednom místě?

3 tipy, jak na šaty do tanečních

Dámy mají výběr outfitů do tanečních poněkud složitější, protože nestačí jen jedny šaty. V rámci pravidelných lekcí v taneční škole se doporučují krátké šaty, lépe se v nich pohybuje a pro první seznámení s tancem jsou tak mnohem vhodnější. Na prodloužené je potom předepsaný dress code, v rámci kterého jsou žádoucí šaty dlouhé.

Jak ale na výběr jakýchkoliv šatů?

1. Materiál a pohodlí

Obzvláště při tanci a pohybu je potřeba cítit se v šatech pohodlně. Zvolte materiál, který je elastický, prodyšný a umožní volný pohyb. Vyhněte se šatům, které jsou příliš těsné. Materiály jako elastan, šifon nebo viskóza mohou být dobrou volbou.

2. Zdůrazněte křivky

Vybírejte šaty, které lichotí vaší postavě a zdůrazňují vaše silné stránky. Pokud nevíte jak na to, obraťte se na naše specialistky v prodejnách VOLANSKY FASHION, které vám rády pomohou. Dobře padnoucí šaty vám pomohou cítit se sebevědomě a pohodlně během tance.

3. Barvy a vzory

Když už máte vybraný střih a materiál, můžete se zamyslet nad tím, jaký vzor či barvu ráda nosíte. Fantazii se meze nekladou, na taneční lekce můžete pořídit i více šatů a střídat je podle momentální nálady. Na prodlouženou se ale pokuste sladit s partnerem, včas mu řekněte, jakou barvu šatů jste vybrala, aby mohl svůj oblek doladit doplňky.

6 tipů, jak na oblek do tanečních

Pánové mají volbu jasnou, perfektně padnoucí pánský oblek doplněný košilí, kravatou či motýlkem je pro taneční naprostou nutností. Nezapomeňte také na pohodlné boty, a, pozor, pořídit budete muset i společenské rukavice. Na co myslet při výběru obleku se dočtete ZDE.

Prodloužená, společenská příležitost pro celou rodinu

Po absolvování několika lekcí vás čeká slavnostní večer v podobě prodloužené. Většinou na ni vyrazíte v doprovodu rodičů či dalších rodinných příslušníků. I oni tak budou potřebovat vhodné oblečení, které je klíčové pro pohodlí a sebedůvěru na parketě i mimo něj.

VOLANSKY FASHION vám nabízí všechny potřebné kousky, abyste mohli tancovat s elegancí a stylem. Náš sortiment zahrnuje dívčí šaty, dámské kostýmy, pánské obleky i veškeré doplňky pro dokonalý slavnostní outfit. Díky široké nabídce si mohou všichni vybrat to pravé pro vytvoření elegantního, vkusného a stylového vzhledu.