6 tipů na vánoční dárek

V neděli začal advent a Vánoce už jsou doslova za rohem. Pokud si nevíte rady s výběrem vánočních dárků, přinášíme vám pár tipů, čím potěšit své blízké. Nebo můžete udělat radost sami sobě a třeba hned.

1. Svetr, který zahřeje
Pro manžela, přítele, bratra, tátu nebo dědu, zkrátka dárek pro muže, které zpravidla dobře znáte a odhadnout jejich míry pro vás bude hračka. Právě těm můžete v prodejnách VOLANSKY FASHION nebo na eshopu vybrat ze široké nabídky různobarevných svetrů přesně podle jejich vkusu.
2. Košile do kanceláře i pro volný čas
Když zůstaneme u pánů, je-li ve vašem okolí takový, který většinu času, třeba kvůli práci, tráví v košili, můžete pro něj koupit novou do sbírky. V nabídce najdete různé střihy, styly, vzory, barvy i velikosti, u nás vyberete košili pro každého.
3. Stylové a pohodlné kousky
Ačkoliv v zaměstnání některé dámy musí dodržovat firemní dress code, po pracovní době se jistě rády převléknou do pohodlného a přesto stylového outfitu. Takovým ženám můžete udělat radost některým kouskem z nabídky renomovaných značek volnočasové módy.
4. Maličkosti, na kterých záleží
Chcete-li pořídit drobnost pro radost kolegyni, kamarádce či známému, nejspíš nebudete vědět jakou mají přesnou velikost. Skvělou volbou pro vás bude některý z námi nabízených doplňků. Pořiďte stylovou šálu, kvalitní opasek nebo kravatu, je z čeho vybírat.

5. Společenská móda pro dámy i pány
Spolu s koncem roku se blíží i čas prodloužených a plesů a s tím i potřeba obměnit šatník pro různé společenské příležitosti. Prozkoumejte kompletní nabídku společenské módy VOLANSKY FASHION a vyberte si nový oblek, společenské šaty nebo kabát jako dárek pod stromeček.
6.Univerzální dárek pro kohokoliv
Jestli si netroufáte vybrat konkrétní věc z našich předchozích tipů, ale přesto chcete někoho obdarovat hodnotným dárkem, máme pro vás připraveny poukazy v různých hodnotách. Je možné je uplatnit dokonce do dvou let od vystavení a nakoupíte s nimi v kamenných prodejnách i na prodejních akcích vedených pod naší značkou. Vaši blízcí si pak sami vyberou, zda se jim bude hodit nový oblek na svatbu, šaty na ples, formální oblečení do kanceláře nebo móda pro volný čas.

Budeme se těšit na vaši návštěvu a stylistky v prodejnách vám rády budou nápomocny při lovu vánočních dárků v prodloužené předvánoční otevírací době.