Buďte dokonalým gentlemanem na každém plese

S novým rokem letos konečně naplno začíná i plesová sezóna. Máte už v kalendáři naplánované některý z plesů navštívit a nevíte si rady s výběrem vhodného outfitu? V našem novém článku vás rádi navedeme správným směrem.

Nejdůležitější je přizpůsobit svoje oblečení dané příležitosti. Vzhledem k tomu, že se většinou jedná o večerní společenskou událost, měli byste volit oblek tmavé barvy. Nestárnoucí klasikou, kterou zároveň můžete jednoduše kombinovat, je černý oblek. Využijete jej pro téměř kteroukoliv společenskou i pracovní příležitost a je vhodný i na akce slavnostnějšího rázu a honosné plesy.

Chystáte-li se na menší ples či akci, kde není striktně vyžadováno dodržení dress code, můžete zvolit oblek v barvě antracitové či tmavomodré. V prodejnách VOLANSKY FASHION vám profesionálně zaškolené specialistky rády pomohou s výběrem kteréhokoliv obleku. K dispozici jsou vám ve všech doporučovaných barvách, v perfektně padnoucích střizích a pokud sháníte rozdílné velikosti saka a kalhot, umíme si poradit i s tímto.

Další nezbytnou součástí pánského společenského oblečení jsou košile. Vybírat můžete ze široké škály střihů i barev z kvalitních materiálů dle vašich osobních preferencí či podle šatů partnerky. V naší nabídce najdete jak základní bílou košili, kterou můžete oblek doplnit, když vyrazíte na prestižnější ples, tak i různobarevné košile. Zvolit můžete i odvážnější pestré vzory a motivy.

Aby byl váš plesový outfit doladěný do nejmenšího detailu, můžete u nás nakoupit i veškeré potřebné doplňky. Od kravat a motýlků, přes opasky, kapesníčky, manžetové knoflíčky a šle až po kvalitní obuv, ve které vydržíte až do posledního valčíku. Na závěr vám doporučíme některý z kvalitních vlněných kabátů a můžete od VOLANSKY FASHION vyrazit rovnou na ples. A pokud si s výběrem společenských šatů není jistá ani dáma, kterou na akci doprovázíte, zavítejte na náš web znovu za týden a přečtěte si více i o dámské společenské módě.