Casa Moda a Hajo nově k dostání ve vybraných prodejnách

Abyste měli neustále z čeho vybírat a naplnili jsme většinu vašich přání a očekávání, zařazujeme nové módní kousky od zavedených exkluzivních značek do naší nabídky. 

V rámci rozšíření našeho sortimentu v oblasti volnočasové módy představujeme novinky pro sezónu podzim/zima 2022/23 od značek Casa Moda a Hajo. První zmíněnou naleznete na pobočkách v Havlíčkově Brodě, Hodoníně a v Brně na Masarykově, z kolekcí Hajo můžete vybírat v kterékoliv z našich  prodejen , ve kterých vám s výběrem rády pomohou naše zkušené stylistky. 

Casa Moda: léty ověřená kvalita

Historie ryze pánské německé značky Casa Moda se začala psát již před sto lety, což ale rozhodně neznamená, že by její kolekce byly zastaralé a nemoderní. Kvalita a tradice jsou stěžejními hodnotami firmy, ale zároveň reagují na současné trendy a vytváří kolekce, které jsou moderní, nápadité a v módních vzorech i barvách. V našich prodejnách v Hodoníně, v Brně na Masarykově ulici a v Havlíčkově Brodě pro vás máme od této značky připraveny bundy, košile a pletené svetry.

Košile ohromí svými pestrými vzory, které ozvláštní každý outfit. Kombinovat se dají například s jednobarevnými svetry, které jsou vyráběny ze 100% PIMA bavlny a jsou proto mimořádně jemné a drží svůj tvar. Prošívané bundy německé značky mají módní vzhled, zahřejí a jsou skvěle kombinovatelné a vodě a větru odolné.

Hajo: dostupná kvalitní móda pro všechny

Bavorská značka Hajo se profiluje jako současná, ležérní móda s orientací a důrazem na kvalitu. Současně se snaží o zvýšení dostupnosti prvotřídního zboží, a proto nabízí své produkty v různých velikostech a snaží se udržet příznivé ceny. Jejich kolekce jsou pestré, barevně rozmanité a se smyslem pro detail.

Výběr dámské i pánské módy tohoto výrobce můžete koupit ve všech prodejnách VOLANSKY FASHION. Pohodlné mikiny, které si zamilujete na první nošení. Halenky pestrých vzorů, jež pozvednou každý look. Šaty, které si nebudete chtít už nikdy sundat i kvalitní svetry vhodné jak do práce, tak i na odpolední procházky v přírodě. Přijďte se přesvědčit sami a vyzkoušejte německé novinky i vy!