Jarní móda v roce 2024

Počasí si s námi letos pohrává, a tak už mnozí ze šatníků vytáhli své jarní bundy, šaty, svetříky a další lehčí svršky. Nemáte co na sebe a potřebujete oživit svoje jarní outfity? Navštivte prodejny VOLANSKY FASHION a vyberte si to pravé pro Vás. 

Barva roku

Na začátku roku jsem se pomyslně rozloučili s výraznou barvou „Viva Magenta“ , nejen jaro se nyná ponese v broskvových tónech oranžovorůžové "Peach Fuzz". V módě se však fantazii meze nekladou, a tak se nemusíte obávat, že byste byli out, i když sáhnete po jiných barvách. Zkuste ale aspoň na jaře do svého outfitu nějakou tu barvičku zakomponovat. Je jedno, zda zvolíte výrazné šaty, svetr, bundu nebo sáhnete po barevném doplňku. Nemusíte to přitom přehánět, stačí jeden výraznější prvek a jinak se můžete stále držet osvědčené černé, bílé, béžové a šedé. 

Jednoduchost je klíč

Nechcete-li slepě následovat módní trendy a raději zůstáváte u osvědčené klasiky, jistě budete spokojení s tím, že i věhlasné značky v roce 2024 zůstávají při minimalismu. V módě stále budou jednobarevná trička, halenky, kalhoty i šaty. Vyplatí se kupovat kvalitní a dobře kombinovatelné kousky. Muži se mohou držet tradičních polo triček a chino kalhot, které se pohodlně nosí a zároveň působí stylově. V dámské jrní módě nesáhnete vedle, oblečete-li sukně či šaty přiměřené délky po kolena, jejichž pestrý výběr naleznete i v prodejnách VOLANSKY FASHION. Dají se ideálně kombinovat se sakem i jarní bundou, tudíž je využijete pro různé příležitosti.

Jako z louky květ

Pokud vás jednobarevný outfit neláká a raději nosíte vzory, může vás potěšit narůstající trend květinových potisků, výšivek a jiných ozdob. Dámy si mohou vybírat vzorované šaty v různých střizích, pestré halenky i poutavé doplňky. Pánská móda je na květinové zdobení samozřejmě skromnější, ale košile s drobnými kvítky jsou oblíbeným nadčasovým kusem pro doplnění pánských šatníků.

Business móda 

Některé věci zůstávají navzdory měnícím se trendům stejné. Mnoho zaměstnání vyžaduje dodržování určitého firemního dress code, u kterého je pro muže nezbytné mít neustále k dispozici oblek v perfektní kvalitě. Pánské obleky VOLANSKY FASHION jsou vhodné nejen na slavnostní události jako jsou svatby, plesy či maturity, ale poskytují nositeli komfort i při každodenním nošení. Precizně propracované a pouze ze špičkových materiálů jsou nejen pánské obleky, ale rovněž saka dámská, která ideálně doplní business look každé ženy.

Jarní bundy a kabáty

Všichni už vyhlížíme teplé počasí, ale jarní rána i večery mohou být zrádné a k novému outfitu si nikdo nechce odnášet nechtěný suvenýr v podobě nemoci. V prodejnách VOLANSKY FASHION proto v nabídce najdete pánské a dámské svetry i mikiny a také si můžete zakoupit praktickou jarní bundu či kabát. 

Co je takzvaně trendy je jedna věc, pro nás ve VOLANSKY FASHION je ovšem důležité i to, jak se v nových outfitech cítíte Vy. Zastavte se v našich prodejnách, nechte si s výběrem poradit od zkušených stylistek a odneste si outfit, který vám padne a nebude jen viset ve skříni.