Kolekce podzim-zima 2023/2024

Nová kolekce podzim - zima 2023/2024 právě teď k dostání v prodejnách VOLANSKY FASHION!

Pomalu se blíží podzim a s ním i období tanečních kurzů. Je načase zařadit do svého šatníku i společenské oblečení, které tato slavnostní příležitost vyžaduje. Jak vybírat a kde seženete vše do tanečních pohodlně na jednom místě?

Podzimní bundy a kabáty

S chladnými dny je potřeba doplnit šatník o nové hřejivé kousky. V našich prodejnách jsme na podzim a zimu již připraveni. Vyberte si své favority v široké nabídce dámských i pánských kabátů a bund.

Ve VOLANSKY FASHION naleznete elegantní sofisitkované svršky, kterými úžasně doladíte každý společenský či business outfit, ale i pohodlné zimní bundy a kabáty, které využijete v uvolněnějších stylech oblekání.

Kolekce renomovaných evropských výrobců nabízí kabáty a bundy, které jsou nejen praktické, ale také módní a nadčasové. Bez ohledu na to, jestli preferujete klasický střih nebo moderní trendy, najdete u nás to, co hledáte. Kabáty a bundy z VOLANSKY FASHION vás nejen udrží v teple, ale také vás budou stylově provázet celou sezonou.

Móda na podzim

Dámy jistě potěší široký výběr šatů či halenek. Máme pro vás různé střihy, barvy a vzory, abyste mohly vyjádřit svůj jedinečný styl. Naše šaty vám umožní zazářit na každé společenské události a halenky poskytnou pohodlí a eleganci pro každodenní nošení.

A ani pánové nezůstanou pozadu! Prozkoumejte pánskou kolekci, ve které naleznete příjemné svetry, kvalitní košile a precizně šitá saka a mnoho dalšího, abyste se vždy cítili stylově a komfortně. Podzimní a zimní kolekce jsou navrženy s důrazem na kvalitu a styl, aby popořila vaše sebevědomí v každé situaci. 

Pánské obleky z módy nevyjdou zřejmě nikdy. V prodejnách VOLANSKY FASHION můžete nadále vybírat i z rozsáhlé nabídky obleků, které pořídíte buď v kompletu, anebo si nakombinujete správně padnoucí velikost kalhot a k nim odpovídající sako. 

Naše zkušené stylistky vám vždy ochotně poradí s výběrem a zajistí, abyste si odnesli módu, ve které budete vypadat a cítit se skvěle. 

Navštivte nejbližší z prodejen a objevte nové trendy na podzim a zimu ve VOLANSKY FASHION!