Letní kolekce VOLANSKY FASHION

Novinky ve VOLANSKY FASHION

S novou kolekcí jsou připraveny vzrušující trendy, které vám přinesou styl a pohodlí. Od lehkých dámských letních šatů, sukní a halenek až po pohodlné chino kalhoty a stylová polo trička pro pány.

Letní šaty pro všechny příležitosti

Největším lákadlem dámské letní kolekce ve VOLANSKY FASHION jsou určitě šaty. Díky lehkým materiálům a perfektním střihům vám umožní vychutnat si horké dny s maximálním komfortem. Šaty představují ideální spojení elegance a ležérnosti, vzdušné přírodní střihy a vzory jsou na léto ideální.

Pokud preferujete místo šatů raději kalhoty, můžete v prodejnách vybírat z různých zkrácených střihů. Ideálně se doplňují s pohodlnými halenkami a tričky a můžete k nim obléci i letní bundy či bolerka a strávit v jednom outfitu celý teplý den i příjemný večer.

Pánská letní móda

Pro mnohé pány s létem nastává sezóna šortek a polo triček. Polo trička znamenají dokonalou kombinaci pohodlí a elegance. Jsou vyrobená z kvalitních materiálů, které jsou příjemné na dotek. S moderními střihy a živými barvami jsou perfektní pro letní dobrodružství nebo neformální setkání s přáteli.

Nedovolí-li vám váš pracovní dresscode sáhnout po zkrácených kalhotách, perfektním řešením jsou chino kalhoty, které jsou ideální volbou pro každodenní letní styl. Jsou vyrobeny z lehkých materiálů, které umožňují volný pohyb a maximální komfort. Můžete je snadno kombinovat s různými vrchními částmi a doplňky.

Abychom vám usnadnili přístup ke všem těmto úžasným kouskům, letní kolekce je k dispozici ve všech našich prodejnách. Můžete se těšit na profesionální a přátelský personál, který vám rád pomůže najít ten správný kousek pro váš letní šatník.