NOVINKA: Prémiové obleky DIGEL

Styl, kvalita a elegance

V dnešním pestrém světě muži rádi využívají možností se dobře obléct. Hledají osobité řešení. Jak na stylové oblékání aniž byste se současně nemuseli vzdávat pohodlí? Vyzkoušejte novinku v sortimentu VOLANSKY FASHION, luxusní pánské obleky německé značky Digel s bohatou historií a tradicí.

Tradice ruku v ruce s inovací

Oděvy značky Digel jsou pečlivě navrženy a špičkově řemeslně s využitím nejmodernějších technologií. Prestižní výrobce obleků Digel umně propojuje tradiční řemeslnou kvalitu a inovativní výrobní postupy.

Kvalita bez kompromisů

Digel znamená prémiový oblek vyrobený z nejlepších tkanin a materiálů. Důraz klade na vysokou odolnost a komfort. Nejčastěji využívá přírodní vlákna, jako je merino vlna, bavlna a hedvábí, která zajišťují pohodlí a prodyšnost materiálů. Dalšími prvky, které značku etablovaly nad konkurenci, jsou precizní střihy, nekonvenční styl a působivé barevné variace. Obleky skvěle padnou, pozvednou vaši mysl i osobnost.

Přijďte i vy do našich prodejen v Praze, Benešově a Hodoníně objevit kvalitní obleky a saka pro formální příležitosti, které jsou dokonalou volbou pro svatby, firemní akce, oslavy i jiné mimořádné události.