Pražské prodejny nabídnou kolekce nových značek 

Abychom mohli přinášet nové krásné kousky do vašeho šatníku, rozhodli jsme se rozšířit nabídku značek na naší pražské prodejně. Dámy se tak mohou těšit na pravidelné kolekce vybraných německých značek, které doplní naši stálou nabídku. 

V rámci rozšíření našeho sortimentu v oblasti volnočasové módy jsme se rozhodli navázat spolupráci se značkami, které sdílejí naše hodnoty. V pražské prodejně to budou kolekce značek Cecil, Street One, Kenny S. a Bianca. Tyto značky přinášejí prvotřídní kvalitu v oblasti materiálu a střihů a zachovávají si styl a eleganci. Pravidelná obměna modelů vždy navazuje na předešlé kolekce a je s nimi kompatibilní. Díky tomu se můžete vracet k oblíbeným kouskům, které se staly nedílnou součástí vašeho šatníku a zároveň vám neutečou nejnovější trendy. Tyto značky najdete pouze v pražské prodejně. 

Bianca

Bianca je mezinárodní, inovativní a úspěšná módní značka s dámskou módou sídlící v německém Vestfálsku. Je značkou pro ženy, které sledují aktuální trendy a touží po pohodlném oblečení vysoké kvality. Bianca přináší módu pro každou příležitost - a to s perfektními střihy a pečlivým zpracováním do nejmenších detailů. Pravidelně přináší nové kousky, ať už jde o luxusní dámská saka, kalhoty, halenky, trička, topy, svetry, šály a mnoho dalšího. Přejete si sportovní, elegantní či smart-casual styl? To vše v kolekcích Bianca najdete. 

Cecil

Cecil jako německá značka dámského oblečení klade vysoký důraz na zpracování a materiály. Pravidelně přichází s novou kolekcí, která je vždy originální a ucelená. Najdete v ní dámské džíny, kalhoty, mikiny, svetry, bundy, vesty a mnohé další kousky. Výhodou značky je široká nabídka velikostí a to od XS až XXL a od 34 po 44. Cecil nabízí kvalitní dámské oblečení, které padne každé ženě.

Kenny S.

Kenny S. je prvotřídní značkou dámského oblečení a módních doplňků. Její moto zní: „Navrženo v Německu, vyrobeno v Evropě." Výrobky této značky se vyznačují špičkovou kvalitou a zpracováním. Kenny S. pokrývá celou škálu oděvů (kalhoty, trička, bundy, sukně, šaty) a módních doplňků, které potřebuje každá žena. Díky velkému rozsahu střihů a velikostí padne móda od Kenny S. každé ženě. 

Street One

Street One je úspěšná německá značka s mnohaletou tradicí zabývající se výhradně dámskou módou. Jejich casual oblečení je ideální volbou pro volný čas. Výhodou značky je široký výběr materiálů, velikostí, střihů i barev. V nabídce najdete dámské kalhoty, trika, svetry, halenky, dámské bundy, kabáty a spoustu doplňků jako například šály, šátky nebo čepice. Street One přináší pravidelné kolekce sledující aktuální módní trendy. 

 

Těšíme se na vaši návštěvu v Praze na Vinohradské 28, kde se o vás postarají naši módní konzultanti a poradí vám s výběrem toho správného outfitu.