Vše pro ženicha a svatebčany

Na svatbu elegantně, stylově i pohodlně

Sezóna svateb se pomalu rozbíhá. Zatímco nevěsty mají šaty vybrané mnohdy s velkým předstihem, ženich nervózně pozoruje mizící listy z kalendáře a blížící se datum svatby. Nakonec ale i pánové budou muset vyrazit na lov svatebního obleku.

Jak vybrat oblek pro ženicha?

Ze všeho nejdříve je potřeba si ujasnit, jakou má mít oblek základní barvu. Mnohdy mají nevěsty již vybrané barvy svatby a její celkový styl, do kterého by měl svatební oblek pro ženicha ideálně zapadnout. Ne vždy tato představa odpovídá mužově typologii, proto je dobré si vyzkoušet více variant na prodejně. Obzvlášť pro takto speciální příležitost je žádoucí vybrat opravdu kvalitní oblek, který bude správně sedět.

Přijďte si do VOLANSKY FASHION vyzkoušet obleky z prémiových materiálů a využijte na jejich koupi zvýhodněné balíčky ušité na míru právě ženichům. Zaručeně díky nim nezapomenete na žádný doplněk ani detail a budete stoprocentně připraven na slavnostní den.

Co si obléct na svatbu?

Přišla vám pozvánka na svatbu a vy řešíte klasické dilema: „co na sebe?“. Ve VOLANSKY FASHION seženete vše pro svatebčany pohodlně na jednom místě.

Jedná-li se o klasickou svatbu v kostele, na zámku či v radnici, pánové jistě sáhnou po obleku. I pro svatební hosty máme speciální nabídku oblekových balíčků. Ve všech prodejnách vás s jejich detaily rády seznámí módní konzultantky, samozřejmostí je odborné poradenství při výběru vysoce kvalitních obleků i zvýhodněné ceny doplňků.

Dámské šaty na svatbu najdete ve VOLANSKY FASHION v různých stylech, střizích i barvách. Často pozvánka obsahuje i zadání hlavních barev svatby a mnohé nevěsty žádají po hostech, aby svůj outfit ladily podle něj. Pomůžeme vám vybrat takový odstín, aby jste potěšila nevěstu a zároveň vybrané šaty lichotily i vám.

Elegantně, stylově i pohodlně

Dříve skoro vždy platilo, že na svatbu se vyráží ve společenských šatech a obleku, dnes již některé svatby mají dress code uvolněnější. Stále ale platí, že oblečení musí odpovídat příležitosti a působit slavnostním dojmem. Kvalitní oblekem nikdy nic nepokazíte, koneckonců sako můžete odložit kdykoliv. Dámy šaty na svatbu, pro kterou je daný uvolněný dress code, mohou doplnit krátkou bundičkou, sportovně elegantním sáčkem nebo například obout tenisky.

Kdo, kde, s kým?

Pokud na svatbu vyrážíte v páru, zejména něžnější polovina bude chtít, aby vám to spolu ladilo. Není nic jednoduššího než přijít do prodejny společně a naše stylistky vám rády pomohou najít ty pravé doplňky pro dokonale sladěný pár. Kravaty, motýlky i košile ladící s barvou dámských společenských šatů vyšperkují pánský model a perfektně doladí párový look.

Rodiče do gala

Velkým tématem jsou šaty na svatbu pro maminku ženicha a nevěsty. Vdáváte či ženíte svého potomka a jste nervózní nejen ze samotného plánování, ale i z výběru svého vlastního outfitu? Buďte bez obav a přijďte do našich prodejen. Zkušené stylistky přesně ví, co vám bude slušet, v čem se budete cítit elegantně a pohodlně i jak vybrané šaty či kostým kombinovat. Za pár minut obléknou i svatebního otce, který ocení, že nemusí obcházet více obchodů.

Ať už vás čeká svatba vlastní nebo vyrážíte jako hosté, ve VOLANSKY FASHION vám rádi pomůžeme s výběrem vhodného i pohodlného outfitu. Prozkoumejte kolekci společenské módy.

TIP navíc! Pořiďte dárkový poukaz do kamenných prodejen nastávajícímu ženichovi nebo svatebním rodičům. Určitě je potěší, když ze svatebního rozpočtu menší částka ubude.