Vtančete stylově do plesové sezóny

Chystáte se na některý ples či bál a tápete, jaké šaty vybrat? Už se vám nelíbí žádné z těch, které jste nosila v minulých letech a chcete si pořídit nové? Máte už konkrétní představu o tom, jak by vaše vysněné šaty měly vypadat nebo se chcete porozhlédnout a pomoci s výběrem? Ve všech případech vám rádi pomůžeme ve VOLANSKY FASHION, kde na vás čekají šaty v různých délkách, barvách i střizích.

Zatímco muži v rámci společenského oblečení vždy sáhnou po obleku, ženy mají volbu složitější. Na začátek je třeba si určit, na jakou událost šaty potřebujete a přizpůsobit tomu poté styl vybírané róby. Nedílnou součástí pozvánky na důležité plesy je zmínka o dress code. Stojí-li na pozvánce „black tie“, je třeba vždy obléknout dlouhé šaty. Doporučují se vybírat v tmavých odstínech, ale je jen na vás, jestli vám učarují šaty červené, modré, zelené či v jiných barvách. Šaty dlouhé délky můžete samozřejmě obléknout i na plesy a události, kde toto přímo v pozvánce uvedené není.  

Pokud vaše kroky zamíří na akci nebo společenskou událost bez určeného dress code a chcete si pořídit šaty v krátké délce, ve VOLANSKY FASHION vám poradíme i s jejich výběrem. Módní barvy, propracované střihy i kvalitní materiály jsou samozřejmostí u všech námi prodávaných šatů. Díky zázemí komfortních zkušebních kabinek a módnímu poradenství našich specialistek se už při zkoušení budete cítit jako princezna.

Na plesy není vždy nutné vyrážet pouze v šatech. Mnohé dámy raději sáhnou po slušivém dámském kostýmu. I ten si můžete vyzkoušet a koupit v našich prodejnách. Vzhledem k zimním termínům konání plesů, můžete obhlédnout i širokou nabídku luxusních dámských kabátů vhodných nejen pro společenské příležitosti. Na závěr se k vybranému kostýmku či šatům můžete u VOLANSKY FASHION rovnou sladit s partnerem díky dostupným doplňkům společenské módy. Košile, kravaty i motýlky, které se budou hodit k vašemu plesovému outfitu z vás udělají hvězdný pár každého plesu.