Pánské trendy, které nestárnou

Zatímco s novinkami v dámské módě se můžete seznámit díky desítkám článků, recenzí a reportů z módních přehlídek, o pánském odívání se píše nesrovnatelně méně. Proto jsme se rozhodli vám v následujícím texu přiblížit alespoň nové trendy v pánském oblečení.

Trendy, které jen tak neutečou

Trendy se mění každým rokem, ne-li s každým ročním obdobím, u některých značek dokonce i s listem v kalendáři, ale i přesto existují nadčasové prvky, které nikdy nezklamou. Tím všeobecně platným, který je spjatý nejen s oděvním průmyslem, jsou důraz na udržitelnost, používání přírodních materiálů, ekologičtější přístup a celkovou kvalitu produktů i služeb, pro což ve Volansky fashion děláme maximum.

Nesmrtelnou klasikou pánského šatníku je padnoucí oblek. Nemusí být nutně černý. U mnoha událostí jsou upřednostňované spíše mírnější barvy v přírodních odstínech šedé, modré či hnědé, ve kterých vynikne struktura materiálu. Zajímavou, a přesto bezpečnou volbou jsou monochromatické outfity, tedy v jednom odstínu. V závislosti na míře formálnosti dané situace mohou jako doplňky posloužit nejen boty a hodinky, ale i vhodná kravata. Oblek je prostě klasika, která už rozhodně neslouží pouze k výjimečným příležitostem, ale stal se součástí každodenního dresscodu mnoha mužů. Výběr takového obleku nemusí být lehký úkol, proto doporučujeme přečíst si několik rad, které jsme pro vás sepsali zde a zde a případně využít naší služby oblekové balíčky.

Barevné trendy babího léta

Se začátkem školního roku si asi každý uvědomí, že se léto blíží ke konci. Letošními prázdninovými trendy byly mimo jiné lněné a bavlněné kousky v přírodních barvách, jakými jsou zejména tlumené tóny hnědé, béžové a khaki. V módě se stále drží i používání světlých a svěžích pastelových odstínů různých barev jako například růžové nebo žluté, a to nejen u ležérnějších střihů.  

Nesmrtelné džíny

Mezi trendy se s velkou slávou vrátily džíny, které nesmí chybět v žádném šatníku. Při méně formálních příležitostech v celku se standardním jednobarevným trikem či tílkem a jednoduchou elegantní bundou letos nemůžete zklamat.

Podzim, barvy, saka, svetry, bundy

Přestože podzim vyzývá k volbě tmavších odstínů barev, jako jsou tmavě hnědá, námořnická modrá nebo vínová, letos se nebojte i odvážnějších kombinací. K tmavému obleku si můžete vzít výraznější a barevnější, například bordó košili. Pro uvolněnější příležitost určitě sáhněte po nadčasovém károvém vzoru.

Během čím dál chladnějších večerů jistě využijete stylové pánské svetry, pláště či bundy. Mezi letošní trendy se hrdě řadí i moderní podoba tzv. bomberů, které se vyznačují širším a kratším střihem a pletenými elementy na rukávech a spodním lemu bundy. Ty mohou být oživené například jednoduchým proužkem.

Černobílý evergreen

Nadčasovým trendem nadále zůstává čistě černý look nebo i příjemné tělové barvy. Nesmrtelnou pak zůstává černobílá kombinace. Ať jde o černé kalhoty nebo džíny s košilí, které vytvářejí jednoduchou, ležérní, a přesto elegantní kombinaci.

Nové i tradiční kusy pánského oblečení najdete na našich kamenných prodejnách i v e-shopu. Profesionální úpravy oděvů jsou samozřejmostí a naše poradenství stejně tak.