Jaro a Léto v prodejnách Volansky

Jarní dny jsou opět tady. Jaro nás ale nevítá pouze počasím. Také do našich prodejen a e-shopu dorazily nové kolekce na novou sezónu, které doplnily stávající kousky. A na co se vlastně můžete u Volansky fashion těšit?

Nadčasovost, kvalita, kombinovatelnost

Tyto vlastnosti zůstávají i nadále hlavním krédem toho, co děláme. Pokud vás baví budovat si osobitý styl a nepodléhat módním výstřelkům, jsme tady pro vás. Neznamená to ale, že v naší kolekci bude neustále totéž. Nasloucháme našim zákazníkům, kteří jsou zvyklí vybudovat si z naší nabídky celý šatník, protože jim naše oblečení padne a vydrží. Zároveň touží po nových barevných variantách a kombinacích. I z toho důvodu jsme zařadili do našeho portfolia na některých prodejnách nové značky o kterých jsme psali více zde a zde.Pokud nechcete s oblékáním strávit příliš mnoho času a zároveň toužíte po hezkém a vkusném outfitu, je nejdůležitějším prvkem oděvů vedle kvality kombinovatelnost.

V článku o barvách jsme vysvětlovali důležitost kombinování barev a stejně podstatné je i kombinování střihů, vzorů a materiálů. Starší kalhoty či sukni snadno doplníte halenkou nebo svetrem v novém módním odstínu. Stejně tak u nás najdete i kousky, na které jste byli zvyklí a padly vám.

Oblečení přesně na vás

Nevíte, co na sebe? Známe to i my. Stojíte před otevřeným šatníkem a nehledě na příležitost si nejste schopni vybrat, co k čemu padne a jaký outfit odpovídá nejen vkusu, ale i vaší náladě. 

S podobnými pocity občas vstupujeme i do obchodů s módou. Zvláště pokud jste jich už několik prošli a pořád to není ono. V takové chvíli je dobré, přizvat si na pomoc odborníka. Stejně jako vám partner může pochválit garderóbu, nebo naopak poradit s vhodnějším výběrem pro danou příležitost, jsou tu i módní konzultanti proto, aby vám poskytli další pár očí a zkušenosti s oblékáním mnohých zákazníků před vámi. Využijte jejich služeb ať už na naše prodejny chodíte pravidelně, nebo jste k nám zavítali náhodou. Ať už se sháníte po celém obleku, hledáte nové šaty nebo cokoliv jiného naši konzultanti vám rádi pomohou.

 

Pokud se vám zalíbil některý kousek, ale nepadne vám zcela přesně je na místě se o tom opět pobavit s konzultanty. Na našich prodejnách je možnost nechat oblečení upravit na míru. Na své nové kalhoty nebo šaty si sice nějaký ten den počkáte, ale vaše pohodlí je nejdůležitější.

A jedna novinka čeká především na pány, a sice měřenkové košile. O této službě jsme vás podrobněji informovali v předchozím článku zde. Možnost nechat si ušít košili na míru je u nás žhavou novinkou, a pokud jste si dosud nemohli vybrat dle svého gusta, teď už můžete.

Novinky z módního světa

Módní vlny nás pravidelně zahrnují samozvanými novinkami, které v našem šatníku nesmějí chybět, ale ruku na srdce, jakmile tento reklamní trik prokoukneme, zjistíme, že většina věcí už tady v nějaké formě byla. Ne všichni prodejci módy se snaží o udržitelnost, ale většina z nich recykluje alespoň nápady. 

Ve vzácných případech se objeví něco, co ale stojí za to zařadit do nabídky trvaleji, aby zákazníci mohli tyto kousky začlenit do svého stylu.

Z těchto jsou to v prvé řadě opět barvy - většinou ty, které nejsou výrazné, ale spíše přechodové. Dále pak střihy - například v poslední době žádaný oversize nebo prodloužený longline, proti kterému stojí cropp, tedy zkrácený střih. A potom přichází i nové a netradiční kombinace - často vycházející z protikladu. Například formální oděv kombinovaný s street casual stylem. To už je ale právě spíše záležitost stylu a vkusu.

U nás najdete i výše zmíněné novinky, které jsme vybrali tak, aby seděly k našim aktuálním i starším kouskům.

Oblečení pro Jaro a Léto

Co u nás tedy najdete nového. Do jarního deštíku i pro případ ochlazení u nás každá dáma najde stylové kabátky, sportovní i semišové bundy a mnoho dalšího. Pro letní slunce máme nachystanou novou kolekci šatů, která krom naší vlastní produkce zahrnuje i kolekce ze spolupráce se značkami z Itálie a Německa.

Pánská móda je obecně mnohem konzervativnější, což je dáno i tím, že muži touží většinou především po kvalitním pohodlném oblečení, které vyzařuje eleganci nikoliv křiklavost. Elegantní gentlemany u nás potěší již zmíněná možnost košil na míru, oblekových balíčků, ale i nové odstíny jejich oblíbených kalhot, svetrů či bund.

Nové i tradiční kusy oblečení pro dámy i pány najdete na našich kamenných prodejnách i v e-shopu. Profesionální úpravy oděvů jsou samozřejmostí a naše poradenství rovněž.

Službu KOŠILE NA MÍRU můžete využít nově na našich prodejnách v Brně na Masarykově, Hodoníně a v Hradci Králové.